De Trans-Siberische tour: een uniek avontuur!

8 mei

Een muzikale treinreis van SRC-Cultuurvakanties met Marco Bakker, Ernst Daniël Smid en het Don KosakenChor Russland

Wie kent de Trans-Siberië Express niet? Deze trein over de illustere Trans-Siberische spoorlijn is meer dan alleen een manier om ergens te komen. Het is de langste spoorlijn ter wereld, een route die voert over twee continenten, duizenden kilometers en meerdere tijdszones, en door de mooiste steden en indrukwekkende landschappen zoals taiga’s en toendra’s.

Mooie steden en optredens

Op zichzelf al een trein van superlatieven, dus! Maar zelfs dan doet de Groningse touroperator SRC-Cultuurvakanties er nog een schepje bovenop! De Trans-Siberische tour is een intensieve kennismaking met Rusland in een luxe trein, met een bijzonder muzikaal en cultureel programma! We verken-nen bijvoorbeeld de mooiste Russische steden met onze deskundige en enthousiaste reisleiders. Op bijzondere locaties in deze steden en in de trein zorgen we voor (klassieke) live-muziek. Het Don KosakenChor Russland, onder leiding van chef-dirigent Marcel Verhoeff, is de muzikale gastheer. Marco Bakker en Ernst Daniël Smid hebben al laten weten dat ze dit avontuur niet willen missen. Maar ook andere musici zullen deze bijzondere reis muzikaal omlijsten.

Uniek, eenmalig en onovertroffen

En er is nog veel meer te beleven! Lezingen over de geschiedenis, kunst, cultuur en religie van Rusland, bijvoorbeeld. En hadden we al gezegd dat SRC-Cultuurvakanties de volledige trein heeft afgehuurd, inclusief een theaterwagon? Dit is het moment om een droom in vervulling te laten gaan. De eerste reizigers hebben hun plekje in de trein al veiliggesteld, dus het avontuur gaat nu echt beginnen. De Trans-Siberische tour: uniek, eenmalig en nu al onovertroffen!

In de bijlage vindt u meer informatie over dit bijzondere project. Meer informatie over deze bijzondere reis staat ook op de website van SRC Cultuurvakanties